Providers ?
Oseox Monitoring is ontworpen voor jullie!

Hou je ervan om de websites van je klanten te verwennen ?

Breek je je hoofd over het schrijven van TITLE-tags met gedetailleerde criteria? Tot op de pixel?

Heb je soms jarenlang gevochten om de eerste plaats op Wikipedia of Amazon te bemachtigen? Dan ben je ongetwijfeld net zoals ons. Word je gek als al je harde werk en je geweldige resultaten in rook opgaan door een externe ingreep ? URL op de eerste aangepaste plaats zonder omleiding, delen van de websites gedeactiveerd, massale desindexeringen, duplicatie van de inhoud (ha, de pre-prod…), blokkade door robots.txt... ?

Laten we ophouden voor het werkelijk pijnlijk wordt.

Het probleem is dat het voor de mens niet mogelijk is om dit onmiddellijk op te merken. Google komt voorbij en het kwaad is geschied. Je weet dat het maanden zal duren om dit te herstellen. En je weet ook dat jouw klant misschien geen maanden zal wachten tot het hersteld is. Stel je even voor dat een van de toppagina’s van je klant verandert zonder URL-omleiding of een header x-robots noindex tag stuurt en je ontdekt het niet meteen!

Oseox Monitoring kan vanaf nu de websites van al jouw klanten bewaken.

Zodra je werk beschadigd wordt, ontvang je een e-mail. Zo kan je je klanten onmiddellijk waarschuwen. Ze zullen opkijken van je reactievermogen.

Je zal het bedrijf van je klant en je baan redden. Je zal dagelijks tijd winnen door niet telkens alles te moeten nakijken.

IK WIL MIJN SEO MONITOREN